Webquests i tasques de Ciències Naturals Rotating Header Image

Models de tectònica de plaques

L’alumnat de 2n d’ESO D/E ha elaborat aquests models que representen els diferents límits entre plaques: zones de contacte de tipus constructiu, destructiu o passiu. Els materials eren lliures, i n’han fet servir una gran varietat: fang, guix, fusta, cartró, plastilina… un gran treball.

Traslladant els models ara ens en hem adonat que havíem mogut algunes de les fletxes i en algun cas apareixen incorrectament col·locades… bé, com a exercici, podeu trobar on!!

 

One Comment

  1. Sandra i Cata ha dit:

    Les maquetes 1/2/3/4/14/17 són fetes nosaltres, ens va dur molta feina, però varem tenir un bon resultat final. (: S’ha de dir que hem tret un 10! Moltes gràcies per la seva visita, esper que us hagui agradat.!

    Y~TE AMO!Guardame un lugar en tus recuerdos

css.php